Wat zijn melkzuurbacteriën nou eigenlijk? Hier is alles wat je moet weten

Ons lichaam bevat miljarden bacteriën. Sommige hiervan helpen het lichaam om voedsel af te breken en verteren. Andere bacteriën maken stoffen aan die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Deze bacteriën komen ons lichaam binnen door het eten en drinken dat wij consumeren.

Er is tegenwoordig een groot en divers aanbod voedsel op de markt, zowel op de schappen van de lokale winkel als in buitenlandse webshops. Deze enorme hoeveelheid keuze wordt al snel overweldigend. Ook kan het lastig zijn om de buitenlandse woorden en terminologie te begrijpen die worden gebruikt om het product te adverteren.

Zitten er melkzuurbacteriën in etenswaren?

Ja, sommige soorten etenswaren bevatten levende bacteriestammen. Onder andere melk, kefir, en sommige soorten yoghurt bevatten levende melkzuurbacteriën. Je kunt deze goede bacteriën ook terugvinden in pure chocolade, salami, zuurkool, kimchi, microalgen, kombucha, en sommige kaassoorten zoals cheddar en Goudse kaas.

Sommige voedingswaren worden ook blootgesteld aan omstandigheden die deze bacteriën vaak doden, zoals frituren en het bewaren bij te hoge temperaturen.

Verschillen tussen etenswaren

Sommige soorten yoghurt ondergaan een soort pasteurisatie die deze bacteriën ook doodt. De uitzondering hierop is Griekse yoghurt of gewone yoghurt, die nog wel een natuurlijke hoeveelheid levende bacteriën bevatten. Er zijn ook een aantal soorten yoghurt waarbij na het productieproces melkzuurbacteriën worden toegevoegd. 

Yoghurt moet koel bewaard worden. Zelfs als je het thuis in de koelkast bewaart, is het moeilijk om na te gaan onder welke omstandigheden het is vervoerd en opgeslagen voor het in je koelkast belandt.

Is het beter om meerdere bacteriestammen te hebben, of juist maar één?

Het aantal bacteriestammen is niet doorslaggevend bij het bepalen van welke voedingsproducten gezonder zijn.

Wat je juist wel in acht moet nemen is het soort bacteriestam dat je voedsel bevat.

Wat is het beste moment om melkzuurbacteriën in te nemen?

Je kunt etenswaren met melkzuurbacteriën gedurende de hele dag consumeren, maar bij voorkeur wel iedere dag op hetzelfde tijdstip. Zo wordt het onderdeel van je dagelijkse routine en is het makkelijker om te onthouden.

Voor andere soorten producten kan het advies afwijken, volg daarom altijd de instructies op de verpakking. Mocht je toch nog twijfelen, raadpleeg dan je huisarts.

Lees ook

4 dingen die je moet weten voordat je een type melkzuurbacterie kies

In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen bewust geworden van het bestaan van melkzuurbacteriën. Veel verschillende soorten producten zijn op de markt verschenen, en de keuze is eindeloos. Dit betekent dat jij door een jungle van opties moet bewegen om het juiste product te vinden dat aansluit op de behoefte.

4 dingen die je moet weten voordat je een type melkzuurbacterie kies

In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen bewust geworden van het bestaan van melkzuurbacteriën. Veel verschillende soorten producten zijn op de markt verschenen, en de keuze is eindeloos. Dit betekent dat jij door een jungle van opties moet bewegen om het juiste product te vinden dat aansluit op de behoefte.

Aankoopvoorwaarden

Invoering

Op deze aankoop zijn de voorwaarden voor consumentenaankopen van goederen via internet van toepassing. Consumentenaankopen via internet worden gereguleerd door de Contractenwet, de Consumentenkoopwet, de Marketingwet, de Wet op het herroepingsrecht en de E-commercewet. De wetten zijn beschikbaar op www.lovdata.no. De voorwaarden van deze overeenkomst mogen niet worden opgevat als een beperking van wettelijke rechten, maar zetten de belangrijkste rechten en plichten van de partijen voor deze verkoop uiteen.

1. De Overeenkomst

Deze overeenkomst bestaat uit deze verkoopvoorwaarden, informatie verstrekt bij het bestellen van goederen en eventueel afzonderlijk overeengekomen voorwaarden. In geval van tegenstrijdigheid tussen deze informatiebronnen, heeft wat is overeengekomen tussen de partijen voorrang, zolang wat is overeengekomen niet in strijd is met enige relevante wetgeving.

De overeenkomst zal ook worden aangevuld met relevante wettelijke bepalingen die de aankoop van goederen tussen verkopers en consumenten regelen.

2. De partijen

De verkoper is:

Nutrinor AS c/o Salesupply Returns
Koperslager 8
6422 PR Heerlen
The Netherlands 

klantenservice@prodiga.nl

+31 85 888 6027

Organisatienummer: NL827319757B01

De koper is de consument die de bestelling plaatst en wordt in dit document de koper genoemd.

3. Prijs

De eerste zending (proefpakket) inbegrepen in de abonnementskosten van 19 EUR inclusief verzending (gelijk aan ongeveer 30 dagen product). Na het proefpakket ontvangt u elke drie maanden ongeveer 3 maanden product tegen een kostprijs van 57 EUR (verzendkosten zijn bij deze prijs inbegrepen).

Deze prijs is inclusief belasting over de toegevoegde waarde (btw) en alle andere toeslagen en kosten die de staat van toepassing acht. Prijzen gelden totdat er een wijziging optreedt. Het proefpakket is een kennismakingsaanbieding en kan niet op oneerlijke wijze worden uitgebuit, aangezien het alleen bedoeld is als aanbieding voor nieuwe klanten.

4. Voorwaarden van de overeenkomst

U moet 18 jaar oud zijn om onze goederen te kopen. U kunt niet bij ons bestellen als u jonger bent dan 18 jaar. Als u jonger bent dan 18 jaar, moet een ouder of wettelijke voogd namens u bestellen.

De overeenkomst is voor beide partijen bindend wanneer de koper zijn bestelling naar de verkoper heeft verzonden.

Wanneer we uw eerste bestelling hebben ontvangen, sturen we u een orderbevestiging naar het e-mailadres dat u aan ons heeft verstrekt. Bewaar uw orderbevestiging totdat u het artikel heeft ontvangen.

5. Betaling

De verkoper kan betaling voor het goed/de goederen eisen op het moment dat het van de verkoper naar de koper wordt verzonden.

Goed(eren) worden door de koper betaald met een factuur die wordt uitgegeven wanneer het artikel wordt verzonden. De betalingstermijn staat op de factuur en wordt betaald binnen minimaal 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van de factuur.

6. Abonnementen

Bij de bestelling gaat de Koper een abonnementsovereenkomst aan voor het gewenste product, tegen een prijs en leveringsinterval zoals beschreven voor de bestelling. De koper kan de overeenkomst pauzeren, wijzigen of beëindigen via de klantenservice van de verkoper. Indien de Koper vóór de volgende verzending wijzigingen in het abonnement moet aanbrengen, dient dit te gebeuren vóór de opgegeven volgende verzenddatum die op de factuur wordt vermeld.

De opzegtermijn voor het annuleren van proefpakketten is normaal gesproken 7 dagen voor verzending. Bij reguliere abonnementszendingen is de opzegtermijn 14 dagen voor verzending. Dit komt omdat elke zending voorafgaand aan verzending in de opslag moet worden verpakt. De datum van verzending staat vermeld op de factuur.

7. Levering

Levering vindt plaats wanneer de koper, of zijn vertegenwoordiger, de goederen heeft ontvangen.

Levering vindt plaats via DAO / PostNL en de goederen zullen normaal gesproken binnen 3-8 kalenderdagen na bestelling aankomen.

Als er bij het plaatsen van de bestelling geen levertijd is opgegeven, moet de verkoper de goederen zonder onnodige vertraging en uiterlijk 30 dagen nadat de bestelling door de klant is geplaatst, aan de koper leveren. De goederen moeten worden afgeleverd op het adres dat in de bestelling aan de koper is opgegeven.

8. Retourneren

Bij het bestellen van goederen in een abonnement geldt het herroepingsrecht alleen voor de eerste zending, zoals beschreven in artikel 10.

Latere artikelen in het abonnement zijn identiek (uniform) en het recht van retour is niet van toepassing. Beëindiging van abonnementen met reguliere verzendingen dient te geschieden zoals beschreven in artikel 6.

9. Risico-overdracht

Het risico voor de goederen gaat over op de koper wanneer hij, of zijn vertegenwoordiger, de goederen heeft laten leveren in overeenstemming met artikel 6.

Lees de bijgeleverde informatiefolder en de informatie op de productverpakking zorgvuldig door met betrekking tot de aanbevolen doseringen etc.

10. Annulering

Annuleren is alleen mogelijk bij de eerste zending. Volgens de relevante wetgeving heeft u het recht om deze aankoop binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen te annuleren en terug te sturen.

De koper moet de verkoper binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte stellen van het gebruik van zijn herroepingsrecht.

De koper heeft de bewijslast dat het herroepingsrecht is uitgeoefend. Deze melding dient daarom schriftelijk te gebeuren (herroepingsformulier/retourformulier, e-mail of brief).

Bij gebruikmaking van dit recht moeten de goederen zonder onnodige vertraging en niet later dan 14 kalenderdagen vanaf het moment waarop de kennisgeving van herroeping aan de verkoper werd meegedeeld, aan de verkoper worden geretourneerd. De koper is aansprakelijk voor de directe verzend- en administratiekosten van het retourneren van de goederen.

11. Gebreken – Rechten van een koper en deadlines voor klachten

Als er een gebrek aan de goederen is, moet de koper binnen een redelijke termijn nadat het is ontdekt of had moeten worden ontdekt, de verkoper laten weten dat hij of zij een claim voor het gebrek wil indienen. Een koper wordt steeds geacht tijdig te hebben geklaagd indien hij reclameert binnen 2 maanden nadat het gebrek is ontdekt of had moeten worden ontdekt.

12. Conflictoplossing

Klachten dienen binnen een redelijke termijn aan de verkoper te worden gericht, zoals bepaald in artikel 9 en 10. Partijen dienen te trachten eventuele geschillen in der minne op te lossen.

13. Beperkingen van aansprakelijkheid

Nutrinor AS neemt geen verantwoordelijkheid voor onjuist gebruik van onze producten. Volg altijd de gegeven instructies op de productverpakking.

Privacyverklaring

Privacybeleid

Nutrinor AS beschermt uw privacy. Het vertrouwen van onze bezoekers en klanten is de meest waardevolle bron die we hebben, en Nutrinor AS baseert haar activiteiten daarom op dit privacybeleid, dat is opgesteld in overeenstemming met de vereisten van de Wet op de Persoonsgegevens. In het privacybeleid wordt uitgelegd hoe Nutrinor AS uw persoonsgegevens verzamelt en gebruikt. Deze verklaring beschrijft tevens uw rechten jegens Nutrinor AS en hoe u hiervan gebruik kunt maken. Als u vragen heeft over dit privacybeleid of over de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met Nutrinor AS. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van en inzicht heeft in het privacybeleid en hoe u het gebruik van uw persoonsgegevens kunt bepalen.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle informatie die wordt verzameld via de website van Prodiga (https://prodiga.nl). Naast dit beleid zijn ook de algemene voorwaarden voor aankopen op https://prodiga.nl van toepassing.

Wie is verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens?

Nutrinor AS org. Nee. NL827319757B01,  met adres: Nutrinor AS c/o Salesupply Returns Koperslager 8 6422 PR Heerlen The Netherlands is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens.

Welke persoonsgegevens verwerkt Nutrinor AS?

Persoonlijke informatie die u mogelijk aan Nutrinor AS verstrekt: U kunt Nutrinor AS op verschillende manieren informatie over uzelf verstrekken, zoals wanneer u artikelen koopt in een van onze winkels, wanneer u artikelen bezoekt of koopt op https://prodiga.nl of wanneer u contact opneemt met Klantenservice van Nutrinor AS.

Persoons- en contactgegevens zoals uw naam, geboortedatum, geslacht, factuurnummer, afleveradres, e-mailadres, telefoonnummer, rekeninginformatie, betalingsinformatie (Let op: GEEN creditcard- of debetkaartnummers of CVC-codes), factuurinformatie , enz.

Persoonlijke informatie die Nutrinor AS over u verzamelt: Wanneer u de diensten van Nutrinor AS gebruikt, zoals uw aankoopgeschiedenis in een van de winkels van Nutrinor, wanneer u een aankoop doet of https://prodiga.nl bezoekt of wanneer u contact opneemt met de klantenservice van Prodiga.

Naam, geboortedatum, factuur- en afleveradres, e-mailadres, telefoonnummer etc.;

Informatie over goederen en/of diensten waarin u interesse heeft getoond op https://prodiga.nl door te zoeken en te klikken;

Informatie of een e-mail van Nutrinor AS wordt geopend en waar u op klikt in de e-mail;

Uw bestel- en aankoophistorie als klant, lid of bezoeker;

Oproepen, e-mail, online chatgeschiedenis of vragen via sociale media aan de klantenservice van https://prodiga.nl;

Informatie over uw gebruik van de diensten van Nutrinor AS, zoals responstijd voor pagina’s, downloadfouten, hoe u de site hebt geopend of verlaten;

Resultaten uit klanttevredenheids- of marktonderzoeken;

Apparaatinformatie zoals IP-adres, taalinstellingen, geografische informatie over het apparaat en browserinstellingen.

Persoonlijke informatie die Nutrinor AS verzamelt van derden: In sommige gevallen gebruikt Nutrinor AS informatie die is ontvangen van andere bronnen, bijvoorbeeld bij het bijwerken van adresinformatie van een externe adresprovider. Verder worden advertentienetwerken, meetinstrumenten of derde partijen gebruikt die ons (of hen) helpen om het gedrag en de voorkeuren van gebruikers te begrijpen. Een reclamebureau kan Nutrinor AS bijvoorbeeld informatie geven over wat er is gebeurd nadat een gebruiker op een advertentie heeft geklikt, zodat Nutrinor AS de effectiviteit van onze advertenties kan meten en ze relevanter kan maken voor u als klant.

Doel en rechtsgrondslag voor de verwerking van bijzondere persoonsgegevens

Nutrinor AS verwerkt persoonsgegevens over u om haar overeenkomst met u uit te voeren, of om taken uit te voeren in overeenstemming met uw wensen voordat een overeenkomst tot stand komt:

Om uw identiteit te bevestigen en uw persoons- en contactgegevens te verifiëren;

Om uw bestellingen en uw klantrelatie te beheren, d.w.z. om u informatie te verstrekken over producten en diensten van Nutrinor AS;

Om algemene aanbiedingen en direct marketing te versturen in overeenstemming met de lidmaatschapsvoorwaarden.

Om u een gepersonaliseerde ervaring, aantrekkelijke aanbiedingen en communicatie te bieden die voor u relevant zijn, in overeenstemming met de lidmaatschapsvoorwaarden.

Analyse van informatie uitvoeren om de gebruikerservaring te verbeteren

Nutrinor AS verwerkt persoonsgegevens over u in overeenstemming met de volgende wettelijke verplichtingen:

Om te voldoen aan relevante wetgeving en te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (d.w.z. vereisten in de boekhoudwet (bokføringsloven), productaansprakelijkheid, wetgeving inzake consumentenbescherming en vereisten voor de bescherming van persoonsgegevens in IT-systemen);

Om misbruik van informatie, zoals fraude en identiteitsdiefstal, te voorkomen.

Nutrinor AS verwerkt persoonsgegevens over u op basis van een belangenafweging voor de volgende doeleinden:

Om aanbiedingen te kunnen versturen en direct marketing uit te voeren, zowel algemene marketing als gepersonaliseerde marketing;

Voor klant- en marktanalyses, alsmede om onze dienstverlening aan u te kunnen verbeteren en versterken;

Klantenservice en assistentie bieden die u nodig heeft met betrekking tot onze Services;

Om deelname aan wedstrijden en evenementen af ​​te handelen en mogelijk te maken;

Om de diensten, producten en systemen van ons bedrijf voor de klanten in het algemeen te kunnen evalueren, ontwikkelen en verbeteren;

Om misbruik van onze dienst te voorkomen, om illegale logins te voorkomen en om misdaden tegen het bedrijf te voorkomen en te melden.

Wanneer u uw persoonlijke gegevens verstrekt bij het bestellen, worden deze gebruikt om uw specifieke verzoek te behandelen. We zullen de informatie ook gebruiken om met u te communiceren en onze service(s) aan te passen. We kunnen telefonisch, per e-mail en per brief contact met u opnemen, tenzij u ons heeft laten weten dat u niet wilt dat er contact met u wordt opgenomen. Bij het einde van de klantrelatie bewaren wij uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en aankoophistorie om u telefonisch, per e-mail of geadresseerde post te kunnen benaderen met aanbiedingen en nieuws over onze producten waarvan wij denken dat ze voor u interessant kunnen zijn, tenzij u ons heeft gevraagd dit niet te doen via onze klantenservice.

Het legitieme belang van Nutrinor AS of een derde partij bij het verwerken van persoonsgegevens over u is een belangenafweging, waaronder: u een betere klantervaring kunnen bieden en verschillende diensten kunnen leveren, zoals op maat gemaakte aanbiedingen en communicatie. Bovendien moet Nutrinor AS kunnen analyseren hoe onze services worden gebruikt om verbeteringen voor u als klant aan te brengen. Bovendien is veiligheid een legitieme zorg voor Nutrinor AS.

Nutrinor AS verwerkt uw persoonsgegevens ook met als doel uw identiteit te beveiligen en het ledenregister met uw postadres bij te werken. Het gebruik van persoonlijke gegevens om uw identiteit te beveiligen, is de enige garantie om ervoor te zorgen dat waardedocumenten, b.v. kortingen of bonuscheques, komen niet in de verkeerde handen terecht, maar worden door de juiste persoon gebruikt.

Als u uw persoonlijke gegevens niet aan Nutrinor AS verstrekt, kunnen wij de overeenkomst met u niet uitvoeren of ENIGE verplichting van Nutrinor AS jegens u nakomen.

Wie heeft toegang tot uw persoonsgegevens?

Nutrinor AS kan uw persoonlijke gegevens als volgt vrijgeven of delen met geselecteerde derde partijen. We nemen redelijke technische, organisatorische en juridische beveiligingsmaatregelen in overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke informatie veilig wordt behandeld wanneer deze wordt overgedragen aan of gedeeld met een derde partij.

Systeembeheerders voor CRM-systeem- en taakbeheer. 

Om persoonlijke informatie te kunnen verwerken die nodig is om de klantrelatie te beheren en om aanbiedingen te kunnen doen aan de klanten van Nutrinor AS.

Onderaannemers die adresinformatie en bezorging behandelen.
Nutrinor AS maakt gebruik van externe onderaannemers voor verzending en afhandeling, evenals voor het bijwerken van uw adresgegevens. Alle gebruikte onderaannemers opereren binnen de distributie/logistieke handel.

Partners die betalingen afhandelen.
Om betalingen van klanten van Nutrinor AS af te handelen, worden externe partners gebruikt om ervoor te zorgen dat een snelle en veilige betaling plaatsvindt.

Partners die de marketing voor hun rekening nemen.
Nutrinor AS maakt gebruik van externe partners om marketing af te handelen via telefoon, e-mail of direct messaging (d.w.z. social media messaging tools).

Overdracht.
Nutrinor AS kan uw gegevens delen met derden:

In gevallen waarin Nutrinor AS bedrijven of diensten verkoopt of koopt, kan Nutrinor AS persoonsgegevens vrijgeven aan een potentiële verkoper of koper van dergelijke bedrijven of diensten.

Als Nutrinor AS of een aanzienlijk deel van de activiteiten van Nutrinor AS wordt overgenomen door een derde partij, kunnen uw persoonsgegevens worden gedeeld.

Wat Nutrinor AS niet zal doen met uw persoonlijke gegevens: Nutrinor AS zal geen informatie aan derden verkopen zonder uw toestemming.

Hoe verwerkt Nutrinor AS uw persoonsgegevens?

Nutrinor AS en hun leveranciers en partners verwerken in het algemeen persoonsgegevens binnen het EU/EER-gebied. Uw persoonsgegevens worden niet buiten het EU/EER-gebied verwerkt, tenzij er een besluit is van de Europese Commissie waarin staat dat het betreffende derde land voldoet aan een passend beveiligingsniveau of voldoende beveiligingsmaatregelen heeft genomen om ervoor te zorgen dat uw rechten worden beschermd.

Hoe lang verwerkt Nutrinor AS uw persoonsgegevens?

Nutrinor AS verwerkt uw persoonsgegevens zo lang als nodig is om onze contractuele verplichtingen jegens u na te komen, en zo lang als nodig is volgens de wettelijke bewaartermijn. Als Nutrinor AS uw gegevens verwerkt voor andere doeleinden dan onze contractuele verplichtingen (bijv. om te voldoen aan de vereisten die zijn vastgelegd in de wetgeving inzake boekhouding of consumentenbescherming), zal dit alleen gebeuren zolang als nodig is en voor dat respectieve doel. In gevallen waarin Nutrinor AS uw persoonsgegevens verwerkt als belangenafweging, hebt u het recht om bezwaar te maken tegen deze verwerking.

In overeenstemming met de huidige wetgeving heeft Nutrinor AS het recht om uw contactgegevens op te slaan voor direct marketingdoeleinden gedurende een periode na uw aankoop of nadat de overeenkomst tussen ons is verlopen. De looptijd van de overeenkomst is afhankelijk van wat er in onze overeenkomst met u staat. Nutrinor AS kan daarom uw contactgegevens opslaan om u tijdens de betreffende periode aanbiedingen te sturen via direct marketing, in overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving, de Marketing Act en de praktijk.

Als u toestemming hebt gegeven voor het ontvangen van direct marketing, zal Nutrinor AS persoonsgegevens verwerken die zijn geregistreerd voor direct marketing totdat u zich afmeldt of Nutrinor AS laat weten dat u geen direct marketing meer wenst te ontvangen. U kunt dit doen door contact op te nemen met de klantenservice van Nutrinor AS.

We kunnen uw persoonlijke gegevens langer bewaren dan hierboven vermeld, voor zover Nutrinor AS daartoe verplicht is in overeenstemming met wetten, voorschriften of beslissingen van autoriteiten.

Hoe beschermt Nutrinor AS uw persoonsgegevens?

Nutrinor AS neemt de wettelijk vereiste technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet worden gemanipuleerd, verloren of vernietigd, of dat onbevoegden er toegang toe krijgen. Onze beveiligingsroutines veranderen in overeenstemming met de ontwikkeling en verbetering van technologie.

Jou rechten

In overeenstemming met de huidige privacywetgeving heeft u recht op toegang tot de informatie over u die Nutrinor AS verwerkt. Voorbeelden van dergelijke informatie zijn afhankelijk van welke categorieën en welke specifieke persoonsgegevens Nutrinor AS verwerkt en voor welke doeleinden Nutrinor AS deze zal gebruiken. U heeft ook het recht om correctie van onjuiste persoonsgegevens te eisen.

U hebt het recht om te verzoeken om verwijdering of beperking van uw persoonsgegevens, en om bezwaar te maken tegen de verwerking ervan door Nutrinor AS. Deze rechten zijn echter niet absoluut: voorbeelden van uitzonderingen op het recht op verwijdering zijn gevallen waarin persoonsgegevens noodzakelijk zijn om aan de doelstellingen te voldoen, of als er een wettelijke verplichting is waardoor Nutrinor AS voor deze persoonsgegevens moet zorgen. Om ervoor te zorgen dat Nutrinor AS informatie kan blijven verwerken na een bezwaar, moet Nutrinor AS documenteren dat hun legitieme belangen zwaarder wegen dan uw belang dat de informatie niet wordt verwerkt.

Bovendien kunt u in bepaalde gevallen het recht hebben om de persoonsgegevens die u aan Nutrinor AS hebt verstrekt, te laten bezorgen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat. U heeft ook het recht om deze gegevens over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.

U heeft ook het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor algemene en gepersonaliseerde direct marketing en klantenanalyse.

Alle communicatie en alle maatregelen die door Nutrinor AS worden genomen met betrekking tot uw rechten, moeten kosteloos gebeuren. In het geval van duidelijk ongegronde of onredelijke eisen, behoudt Nutrinor AS zich het recht voor om ofwel een redelijke vergoeding te vragen die de administratieve kosten voor de levering van de informatie dekt of om de vereiste maatregelen te nemen of niet aan de vraag te voldoen.

Als u bezwaar heeft tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Nutrinor AS, hebt u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Noorse gegevensbeschermingsautoriteit of een andere bevoegde autoriteit die toezicht houdt op de verwerking van persoonsgegevens door het bedrijf.

Nutrinor AS gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën

Nutrinor AS gebruikt cookies en soortgelijke volgtechnologieën om een ​​op maat gemaakte en aanpasbare online-ervaring te bieden en om uw gebruikerservaring van Nutrinor AS-services te verbeteren. Nutrinor AS gebruikt cookies op https://prodiga.nl en in haar diensten. We zullen nu uitleggen hoe Nutrinor AS cookies gebruikt en welke keuzes u hierin kunt maken.

Wat zijn cookies/digitale volgtechnologieën?

Cookies zijn kleine tekstbestanden bestaande uit letters en cijfers die vanaf onze webserver worden verzonden en op uw browser of apparaat worden opgeslagen. Nutrinor AS gebruikt verschillende soorten cookies:

Sessiecookies zijn willekeurige cookies die worden verwijderd wanneer u uw browser sluit of uw apparaat uitschakelt.

Permanente cookies blijven op uw computer staan ​​totdat u ze verwijdert of totdat ze vervallen.

First-party cookies worden bepaald door de website die u bezoekt.

Cookies van derden worden bepaald door een website van een derde partij. Bij Nutrinor AS worden deze voornamelijk gebruikt voor analyse (d.w.z. Google Analytics)

Gelijkaardige trackingtechnieken zijn alle technieken die informatie op uw browser of op uw apparaat opslaan op een vergelijkbare manier als cookies.

Gebruik van Google Analytics

Als onderdeel van onze marketing analyseert Nutrinor AS informatie over hoe u https://prodiga.nl gebruikt en uw activiteit op de socialemediapagina’s van Nutrinor AS. Met behulp van Google Analytics kunnen we bijvoorbeeld uw gedrag analyseren met als doel relevantere advertenties en aanbiedingen voor u te maken en de producten en diensten van Nutrinor AS te ontwikkelen. Daarnaast wordt Google Analytics gebruikt om het gebruik van https://prodiga.nl te evalueren voor diensten met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Waarom gebruikt Nutrinor AS cookies?

De cookies die Nutrinor AS gebruikt, proberen de diensten die Nutrinor AS u biedt te verbeteren. Sommige diensten van Nutrinor AS hebben cookies nodig om correct te werken, terwijl andere de diensten voor u verbeteren. Nutrinor AS gebruikt cookies voor globale analytische informatie over uw gebruik van Nutrinor AS-diensten. Nutrinor AS gebruikt cookies om functionele instellingen zoals taal en andere informatie te behouden. Nutrinor AS gebruikt cookies die Nutrinor AS ook in staat stellen om u relevante marketinginformatie aan te bieden.

De mogelijkheid om het gebruik van cookies te controleren

Met uw browser of apparaat kunt u de instellingen voor het gebruik en de reikwijdte van cookies op uw apparaat wijzigen. Ga naar je browser- of apparaatinstellingen om hier meer over te weten te komen. Voorbeelden van wat u kunt wijzigen zijn het blokkeren van alle cookies, het accepteren van alleen first-party cookies en het verwijderen van cookies wanneer u de browser sluit. Houd er rekening mee dat bepaalde services mogelijk niet werken als u cookies blokkeert of verwijdert.

Wijzigingen in bepalingen in dit privacybeleid

Nutrinor AS behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. Wijzigingen in de voorwaarden van dit beleid worden aangekondigd op https://prodiga.nl één maand voordat dergelijke wijzigingen van kracht worden. Actuele voorwaarden zijn altijd beschikbaar op https://prodiga.nl.

Nutrinor AS contactgegevens

Als u vragen hebt over de behandeling van uw persoonsgegevens door Nutrinor AS of als u een van de rechten wilt uitoefenen die u heeft met betrekking tot de behandeling van uw persoonsgegevens door Nutrinor AS, neem dan contact op met Nutrinor AS op het onderstaande adres. Indien u geen mailings of andere communicatie wenst, kunt u zich als klant te allen tijde uitschrijven door contact op te nemen met de klantenservice. U kunt zich ook afmelden via dezelfde communicatiemethode die Nutrinor AS gebruikt om met u te communiceren.

Adres: PB19, Bjørumsvegen 15, 4820 Froland

E-mail:

klantenservice@prodiga.nl

We hebben het privacybeleid bijgewerkt in overeenstemming met de nieuwe wetgeving van de EU. Wanneer u https://prodiga.nl gebruikt, gaat u ermee akkoord dat wij cookies gebruiken om de gebruikerservaring te verbeteren.

Over trackingtechnologie/cookies

Nutrinor AS gebruikt cookies en soortgelijke volgtechnologieën om een ​​op maat gemaakte en aanpasbare online-ervaring te bieden en om uw gebruikerservaring van Nutrinor AS-services te verbeteren. Nutrinor AS gebruikt cookies op https://prodiga.nl en in haar diensten. We zullen nu uitleggen hoe Nutrinor AS cookies gebruikt en welke keuzes u hierin kunt maken.

Wat zijn cookies/digitale volgtechnologie?

Cookies zijn kleine tekstbestanden bestaande uit letters en cijfers die vanaf onze webserver worden verzonden en op uw browser of apparaat worden opgeslagen. Nutrinor AS gebruikt verschillende soorten cookies:

Sessiecookies zijn willekeurige cookies die worden verwijderd wanneer u uw browser sluit of uw apparaat uitschakelt.

Permanente cookies blijven op uw computer staan ​​totdat u ze verwijdert of totdat ze vervallen.

First-party cookies worden bepaald door de website die u bezoekt.

Cookies van derden worden bepaald door een website van een derde partij. Bij Nutrinor AS worden deze voornamelijk gebruikt voor analyse (d.w.z. Google Analytics)

Gelijkaardige trackingtechnieken zijn alle technieken die informatie op uw browser of op uw apparaat opslaan op een vergelijkbare manier als cookies.

Op interesse gebaseerde reclame en marketing van algemene reclamebureaus.